ASÜ Halk Oyunları Topluluğunun Huzurevi Ziyareti

Aksaray Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri 4. Sınıf öğrencilerinin bitirme projesi kapsamında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla Aksaray Huzurevinde bir gösteri sergiledi. Gösteri sonrası huzurevi sakinleriyle sıcak bir ortamda sohbet edildi, sohbet esnasında öğrenciler ve yaşlılarımız arasında duygusal anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri gösteriden duydukları memnuniyeti ve bu etkinliklerin kendilerini ne kadar mutlu ettiklerinden bahsetti. Topluluk akademik danışmanı Uzman Emrullah ÖZKAN bu tarz etkinliklerin öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinci kazanmaları, toplumsal dayanışma, öğrencilerimizin kültürel ve sosyal gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi ve yaşlılarımıza güzel bir gün yaşattıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Etkinlik öğrencilerimizin ve yaşlılarımızın birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.