ASÜ İçin Çal Ekibinin Klip Çalışması Tamamlandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturduğu “ASÜ İçin Çal” müzik grubu, çeşitli konserlerin yanı sıra, sosyal medya üzerinden yayınladığı çalışmalarla da beğeni topluyor.

Kısa süre önce Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın destekleriyle stüdyoya giren Grup, Neşet Ertaş’ın “Yalan Dünya” ve “Bahçe Duvarından Aştım” isimli eserlerini seslendirdi. Enstrümantal altyapıyı da kendileri uygulayan grup, bu eserleri kliplendirmek için bir süre önce çalışmalara başladı. Aksaray’ın pek çok tarihi ve turistik bölgelerinde yapılan çekimlerle tamamlanan video klip sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Çalışma, Aksaray’ı ve ASÜ’yü tanıtmak bakımından da önem arz ediyor.

ASÜ İçin Çal ekibi, yaptıkları çalışmalara verdikleri destekler münasebetiyle üniversite yönetimine teşekkür etti.