Üniversitemiz Hentbol Erkek Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 06-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen Koç fest Süper lig Hentbol Bay-Bayan Müsabakalarında Ögr.Gör Fikret Dursun CAN ve Ali Rıza YEŞİL Antrenörlüğünde Erkek Hentbol Takımımız Selçuk Üniversitesini, Yeditepe Üniversitesini, Anadolu Üniversitesini, Sakarya Üniversitesini ve Finalde Marmara Üniversitesini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.2018 yılında Portekiz’de yapılacak Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Bayan Hentbol Takımımız ise Türkiye 3.sü olmuştur. Geçen yılın Türkiye Şampiyonu Bayan Hentbol Takımımız 01-12 Temmuz tarihleri arasında İspanya Malaga da ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil edecektir.

Son 3 yıla damga vuran Hentbol Bay- Bayan Takımımız 2 kere Türkiye Şampiyonu,2 kere de Türkiye 3.sü olmuştur.