Hakkımızda

Aksaray Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı; 2547 sayılı yükseköğretim Kanununun 46. ve 47. maddeleri, 124 sayılı yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkılatı hakkında Kanun Hükmüde Kararnamenin 32. maddesi ile Yükseköğretim Kurumları Mediko Sosyal Sağlık Kültür ve Spor İşleri Dairesi  Uygulama Yönetmeliğinde görev ve sorumluluklarının ayrıntıları belirlenen bir sağlık kuruluşu , öğrencilerin sosyal, kültürel danışma ve rehberlik ile sosyal ihtiyaçlarını karşılayan bir hizmet birimi ve aynı zamanda eğitim-öğretimin desteklenmesi amacıyla bu alanda uygulama ve araştırmaların yapıldığı bir uygulama dairesidir.

Adres   Aksaray Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bahçesaray Mahallesi
Adana Caddesi Yeni Rektörlük Binası Merkez Kampüs Merkez / AKSARAY
Telefon   0382 288 3160